De brand in de garage van de woning in de Fabiolalaan ontstond aan een droogkast.
Volledig scherm
De brand in de garage van de woning in de Fabiolalaan ontstond aan een droogkast. © LSI

Brand aan droogkast zet garage van woning met kapsalon onder de rook in Menen

MenenIn Menen is donderdagavond brand uitgebroken in de garage van de woning en kapsalon van Ellen Van Ongeval (33) en haar partner Christoff Deprez. Het vuur ontstond aan een droogkast in de garage. Het koppel werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht omdat ze wat rook hadden ingeademd.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. 4 jaar cel gevraagd voor sjoemelende OCMW-directeur die half miljoen verduisterde: "Het geld spendeerde hij aan prostituees, reisjes en restaurantbezoeken”
  PREMIUM
  Torhout/Ieper

  4 jaar cel gevraagd voor sjoemelen­de OCMW-directeur die half miljoen verduister­de: "Het geld spendeerde hij aan prostitu­ees, reisjes en restaurant­be­zoe­ken”

  Het parket heeft 4 jaar cel, de helft met uitstel, gevorderd voor de sjoemelende directeur van het Sociaal Huis in Torhout. Minstens 15 jaar lang leidde Ieperling Dirk S. (67) volgens procureur Peter Vercauteren een luxeleventje op de kap van armen. Met minstens 485.000 euro verduisterd geld zou hij reisjes hebben gemaakt, op restaurant zijn gegaan of bezoekjes hebben gebracht aan prostituees. “Z’n vrouw maakte hij wijs dat hij een extraatje verdiende buiten z’n job om.”