De Opel Vivaro strandde uiteindelijk langs de Bruggestraat in Menen, nadat de bestuurder vluchtmisdrijf pleegde bij het ongeval op Ons Dorp.
Volledig scherm
De Opel Vivaro strandde uiteindelijk langs de Bruggestraat in Menen, nadat de bestuurder vluchtmisdrijf pleegde bij het ongeval op Ons Dorp. © Hans Verbeke

Beschonken automobilist (29) ramt vangrail in bocht maar vlucht weg: rijbewijs ingetrokken

MenenDe bestuurder van een bestelwagen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag voor nogal wat schade gezorgd in Menen. Hij veroorzaakte een ongeval maar pleegde vluchtmisdrijf. Voor de politie was het echter een koud kunstje om de man uit Wervik terug te vinden.

  1. Lokaal bestuur laat weer de vlaggen wapperen, vrijdagmarkt eind april, begin mei terug op Steenakker

    Lokaal bestuur laat weer de vlaggen wapperen, vrijdag­markt eind april, begin mei terug op Steenakker

    Het lokaal bestuur zorgt al meerdere jaren met vlaggen in de centrumstraten in Wervik en Geluwe voor kleur en beleving. Zo was dat onder meer al het geval voor het lanceren van de Wervik Kabobon, de nieuwe commerciële website wervikisstraffer.be, de heropening van de winkels na de lockdown, het invoeren van de fietszone en twee keer als aankondiging van het Gallo-Romeins Weekend. Nu hangen er twee verschillende vlaggen om enerzijds ‘koop lokaal’ aan te moedigen en op vrijdag de wekelijkse markt te bezoeken.
    Wervik