Beide auto's moesten worden getakeld, na het ongeval op het kruispunt van de Fred Wallecanstraat met de Ambachtenstraat in Menen.
Volledig scherm
Beide auto's moesten worden getakeld, na het ongeval op het kruispunt van de Fred Wallecanstraat met de Ambachtenstraat in Menen. © Hans Verbeke

Auto’s botsen op kruispunt: brandweer rukt uit voor voertuigbrand

Menen/ZonnebekeOp het kruispunt van de Fred Wallecanstraat en de Ambachtenstraat in Menen, vlak bij het station, kwam het maandag tot een aanrijding. Niemand raakte gewond maar de schade was wel aanzienlijk.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Kortrijk werkt kotentekort weg: promotoren pompen 200 miljoen euro in 1.576 nieuwe studentenkamers
  PREMIUM
  Kortrijk

  Kortrijk werkt kotente­kort weg: promotoren pompen 200 miljoen euro in 1.576 nieuwe studenten­ka­mers

  Het tekort aan koten in Kortrijk wordt, dankzij inspanningen van private investeerders, aan sneltempo weggewerkt in de stad. Dat het stadsbestuur in het najaar van 2020 een verbod op nieuwe koten ophief, helpt natuurlijk ook. “Er is een serieuze inhaalbeweging bezig”, zegt schepen van Bouwen en Huisvesting Wout Maddens (Team Burgemeester). Eén van de opvallendste nieuwe projecten: de komst van honderd koten in de Belgacomtoren.