In het centrum van Lauwe raakte een thuisverpleegster gekneld tussen 2 auto's.
Volledig scherm
In het centrum van Lauwe raakte een thuisverpleegster gekneld tussen 2 auto's. © Maxime Petit

Automobiliste rij-ongeschikt na botsing met ruim 2 promille waarbij thuisverpleegster zwaargewond raakte

Lauwe/MenenAmper drie maanden nadat ze al eens met ruim 3 promille alcohol achter het stuur kon betrapt worden, botste een 29-jarige automobiliste uit Menen in Lauwe (Menen) met meer dan 2 promille tegen een geparkeerd voertuig. Daardoor raakte een 48-jarige verpleegster met haar benen tussen twee voertuigen gekneld. De politierechter besliste donderdag haar meteen van de weg te plukken en de kapster rij-ongeschikt te verklaren.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Nóg meer werken in Kortrijk: vandaag start heraanleg Aalbeeksesteenweg, N43 wordt veiliger voor fietsers
  Kortrijk

  Nóg meer werken in Kortrijk: vandaag start heraanleg Aalbeekse­steen­weg, N43 wordt veiliger voor fietsers

  Het agentschap Wegen en Verkeer laat op maandag 16 mei de herinrichting van de Aalbeeksesteenweg (N43) aanvatten, tussen het kruispunt met de Condédreef en de rotonde Panorama. Wat voor extra verkeershinder kan zorgen, want vlak bij Panorama zijn er al werken bezig voor een nieuwe weg-, fiets- en bustunnel. De werken duren, zonder slecht weer en onvoorziene omstandigheden, tot eind juni.