Expo Academie Muziek, beeld en woord.
Volledig scherm
Expo Academie Muziek, beeld en woord. © Maxime Petit

Academie pakt uit met nieuw logo en website tijdens online opendeurdag

MenenDoor de coronapandemie was het ook voor de Academie voor Beeld, Muziek & Woord een moeilijk jaar. Maar ook zij zien nu eindelijk licht aan het einde van de tunnel. De opendeurdag moet wel nog digitaal verlopen, maar ze pakken wel uit met een nieuw logo en een nieuwe website.

 1. Fans van Regi dansen de nacht in: “Alle begrip dat mensen er nood aan hebben, maar deltavariant woedt nog”
  Kortrijk

  Fans van Regi dansen de nacht in: “Alle begrip dat mensen er nood aan hebben, maar deltavari­ant woedt nog”

  Ruim vijfhonderd fans woonden zaterdagavond laat een optreden van Regi bij, op het evenementenplein Depart XXL. Niet iedereen bleef in bubbels zitten, nochtans een van de coronamaatregelen op Kortrijk Popt. Sommigen sloegen aan het dansen. De organisatoren overleggen met de stad Kortrijk en de politie om te bekijken wat er beter kan, op de volgende concerten van Kortrijk Popt. “Alle begrip dat mensen er nood aan hebben, maar de deltavariant van het coronavirus woedt nog”, zegt waarnemend burgemeester Bert Herrewyn (Vooruit).
 1. Festival For Friends trekt naar Kortrijk: “Hopelijk slaat nieuwe aanpak aan, we gaan voor 2.000 bezoekers”
  Kortrijk/Lauwe

  Festival For Friends trekt naar Kortrijk: “Hopelijk slaat nieuwe aanpak aan, we gaan voor 2.000 bezoekers”

  Festival For Friends is terug van weggeweest en pakt meteen met een pak nieuwigheden uit. De grootste nieuwigheid is de verhuis van Lauwe naar Kortrijk. De zesde editie vindt op zaterdag 25 september op het evenementenplein Depart XXL op het Nelson Mandelaplein plaats. Onder meer het Kortrijks dj koppel The Bicky Duets zal er optreden. De ticketverkoop is gestart.