Door de brandende vrachtwagen werd de A19 in Menen urenlang afgesloten in de richting van Ieper. Dat zorgde voor een lange file en zware verkeershinder.
Volledig scherm
Door de brandende vrachtwagen werd de A19 in Menen urenlang afgesloten in de richting van Ieper. Dat zorgde voor een lange file en zware verkeershinder. © Klaas Danneel

A19 pas rond middernacht weer open na brand van vrachtwagen met vlas

Menen/WevelgemDe hinder op de A19 in Menen door een brandende vrachtwagen woensdag heeft uiteindelijk geduurd tot middernacht. 

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.