Op de N58 in Rekkem gebeuren regelmatig zware ongevallen, vrijwel altijd als gevolg van overdreven snelheid, zoals hier op zaterdag 9 april laatstleden, toen aan de kluifrotonde twee jonge Fransen om het leven kwamen. Hun wagen sloeg te pletter tegen een brugpijler.
Volledig scherm
Op de N58 in Rekkem gebeuren regelmatig zware ongevallen, vrijwel altijd als gevolg van overdreven snelheid, zoals hier op zaterdag 9 april laatstleden, toen aan de kluifrotonde twee jonge Fransen om het leven kwamen. Hun wagen sloeg te pletter tegen een brugpijler. © Hans Verbeke

21 dagen rijverbod voor waanzinnige rit op beruchte ‘landingsbaan’ (N58)

RekkemEen man uit Herseaux reed 156 kilometer per uur op de N58 tussen Rekkem en Moeskroen. De snelheidslimiet op de beruchte weg, waar vaak ongevallen gebeuren, bedraagt 90 per uur.

  1. Zeven jaar cel voor vader van 4 die inrijdt op oplegger: “Was vooraf bedachte poging om echtgenote te vermoorden”
    PREMIUM

    Zeven jaar cel voor vader van 4 die inrijdt op oplegger: “Was vooraf bedachte poging om echtgenote te vermoorden”

    Een 30-jarige man uit Rekkem (Menen) reed in oktober vorig jaar langs de E17 in Kortrijk wel degelijk met opzet in op een oplegger, met als doel om zijn echtgenote te vermoorden. Dat oordeelde de correctionele rechtbank van Kortrijk dinsdag. De man kreeg een effectieve celstraf van 7 jaar voor poging moord opgelegd, ondanks de steun die hij uit wel erg onverwachte hoek kreeg.
    Menen