BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Na Bashir Abdi neemt nu ook Soufiane Bouchikhi deel aan werelduurrecordpoging op Memorial

AtletiekSoufiane Bouchikhi neemt op de 4 september deel aan de werelduurrecordpoging op de Memorial Van Damme in Brussel. Dat liet hij weten op Instagram. Eerder kondigde de organisatie al aan dat Bashir Abdi en viervoudig olympisch kampioen Mo Farah het wereldrecord aanvallen.

0 reacties

 1. Memorial-baas Van Branteghem niet rouwig dat Zurich enige finalemeeting Diamond League wordt: “Weet niet hoe ze dat gaan doen”
  Memorial Van Damme

  Memorial-baas Van Branteghem niet rouwig dat Zurich enige finalemee­ting Diamond League wordt: “Weet niet hoe ze dat gaan doen”

  De Diamond League zal in 2020 en 2021 afgesloten worden met één finalemeeting, en geen twee zoals momenteel het geval is. Dat hebben de organisatoren vandaag laten weten. Zürich, dat samen met Brussel momenteel de finales organiseert, vormt de komende twee jaren het decor. De organisatie beslist volgende maand welke twaalf meetings in 2020 op de kalender komen. Sowieso mét de Memorial van Damme, die plaatsvindt op 4 september - een week voor de finale in Zürich.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.