BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Ik hoef nú nog niet de beste te zijn, het vraagt tijd om groots te zijn”: sprintster Sha’Carri Richardson, ongetwijfeld één van de attracties op de Memorial

Memorial Van DammeOlympische kampioenen en medaillewinnaars in overvloed vrijdag op de Memorial, maar geen enkele atleet die meer fans op sociale media telt dan Sha’Carri Richardson (21). De Amerikaanse spurtster heeft geen Spelen nodig om een hype te zijn. “Kan me niet schelen als een andere atlete me voor is om het wereldrecord van Flo-Jo op de 100m te breken, ik pak het later wel af.”

1 reactie

 • Johannes Smikkelson

  2 maanden geleden
  Aansteller. Geen kampioen.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.