Wilfried Meert (links) en Cédric Van Branteghem (rechts) vorig op de persconferentie van de Memorial Van Damme
Volledig scherm
Wilfried Meert (links) en Cédric Van Branteghem (rechts) vorig op de persconferentie van de Memorial Van Damme © photo_news

Cédric Van Branteghem volgt Wilfried Meert op als meetingdirecteur bij Memorial Van Damme

Cédric Van Branteghem is de nieuwe meetingdirecteur van de AG Memorial Van Damme. Hij volgt in die functie Wilfried Meert op.

  1. "Het Eurostadion is dood, leve het Koning Boudewijnstadion"

    "Het Eurostadi­on is dood, leve het Koning Boudewijn­sta­di­on"

    Voor N-VA-fractieleider in het Brussels parlement en de Brusselse gemeenteraad, Johan Van den Driessche, vallen door het afhaken van Anderlecht en eerder al de KBVB de twee belangrijkste redenen om het Eurostadion te bouwen weg. "Het is tijd om vanop een schone lei opnieuw na te denken over wat men met parking C wil doen. Tevens moeten de politieke voortrekkers van het Eurostadion de moed tonen om dringend werk te maken van plan B, nl. de renovatie van het Koning Boudewijnstadion tot een moderne en hedendaagse sporttempel".
  2. Nafi Thiam en broers Borlée publiekstrekkers 41ste Memorial Van Damme

    Nafi Thiam en broers Borlée publieks­trek­kers 41ste Memorial Van Damme

    Vandaag/vrijdag vindt in Brussel de 41ste Memorial Van Damme plaats. De Belgische hoogmis van de atletiek is de veertiende en laatste meeting van de Diamond League van de Wereldatletiekbond IAAF, en is sinds dit jaar samen met de meeting in Zürich opgewaardeerd tot de finale van de Diamond League. Wereldkampioene op de zevenkamp Nafi Thiam en de broers Borlée kleuren de affiche, naast een hele reeks internationale toppers.