Plankas Award Unizo voor Jonas Roels van Tectura Tuinbouwschool Melle.
Volledig scherm
Plankas Award Unizo voor Jonas Roels van Tectura Tuinbouwschool Melle. © Didier Verbaere

Webshop Jonas Roels is laureaat Unizo Plankgas Award 2021-2022

Melle/SchellebelleJonas Roels (21) uit Schellebelle en laatstejaarsstudent in de afdeling Agro en Groenbeheer op de Tectura Tuinbouwschool in Melle is laureaat van de Plankgas Award van Unizo. Hij bekoorde de jury met zijn online webshop van vaste planten, kruiden- en groentenplantgoed.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Minister Diependaele en schepen Souguir over het Gravensteen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelijker”
  PREMIUM
  Gent

  Minister Diependae­le en schepen Souguir over het Graven­steen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelij­ker”

  Twee jaar lang al wordt er in Gent gebakkeleid over het Gravensteen, en hoe we dat toegankelijk moeten maken. Actiegroepen protesteren tegen elk voorstel, maar veel alternatieven voor het geplande paviljoen en de lifttoren naast de donjon zijn er niet. Minister Diependaele probeerde de partijen in Gent op één lijn te krijgen, schepen Souguir zette een inspraakronde op poten, maar het oorspronkelijk plan blijft behouden. Kon dat hele proces nu echt niet anders?