Vakbonden blokkeren de toegang van de netwerkbeheerder aan de Brusselsesteenweg in Melle.
Volledig scherm
Vakbonden blokkeren de toegang van de netwerkbeheerder aan de Brusselsesteenweg in Melle. © Didier Verbaere

Vakbonden blokkeren hoofdzetel Fluvius in Melle

De toegangspoorten van netwerkbeheerder Fluvius aan de Brusselsesteenweg in Wetteren worden sinds vrijdagochtend geblokkeerd door een gemeenschappelijk vakbondsfront. Zij eisen dat de gas- en de elektriciteitsbedrijven de gemaakte afspraken in de sector rond contracten, verlofregeling en werkdruk correct naleven en uitvoeren. Voor de klanten van Fluvius is er geen hinder.

0 reacties

 1. S.M.A.K. stelt Genkse taarten met vleugje geschiedenis tentoon: “Trauma uit het verleden samen verteren”
  PREMIUM
  Genk/Gent

  S.M.A.K. stelt Genkse taarten met vleugje geschiede­nis tentoon: “Trauma uit het verleden samen verteren”

  Daar waar de meeste steden gebeurtenissen uit het verleden herdenken met standbeelden, kiest Stad Genk voor eetbare monumenten. Tien taarten, van de hand van kunstenaarsduo ‘Denicolai & Provoost’ en enkele Genkse bakkers, herbergen een vleugje geschiedenis in zich. “Ze nodigen de mensen uit om rond de tafel te zitten, en samen te reflecteren over de moeilijke gebeurtenissen uit het verleden.” Sinds 2018 zijn ze in te koop in Genk, vanaf nu worden ze ook tentoongesteld in het Gentse Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (S.M.A.K.).
 2. Toekomstig schepen Hafsa El-Bazioui in lastig parket: fietsrek voor deur van zus plots verplaatst
  PREMIUM
  Gent

  Toekomstig schepen Hafsa El-Bazioui in lastig parket: fietsrek voor deur van zus plots verplaatst

  Een brief op een fietsrek in de Mimosastraat beweert dat het rek verplaatst is op aansturen van Hafsa El-Bazioui, toekomstig schepen van Groen. Het rek stond immers oorspronkelijk voor de deur van haar zus. El-Bazioui beweert daar niks mee te maken te hebben, maar ze heeft wel degelijk gebeld naar het kabinet van bevoegd schepen Watteeuw (Groen), zo bevestigt die. Het kabinet zag geen reden om het rek te verplaatsen. Toch is het gebeurd.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?