Twee fietsendieven werden op heterdaad betrapt
Volledig scherm
Twee fietsendieven werden op heterdaad betrapt © rv

Twee fietsendieven op heterdaad betrapt aan station van Melle: “Eén van hen werd neergehaald door omwonende in ontsnappingspoging”

MelleAan het station van Melle zijn zaterdagavond twee fietsendieven op heterdaad betrapt. Een attente passant merkte het duo op die twee elektrische fietsen aan het stelen waren. In een poging te ontsnappen werd één van de verdachten neergehaald door een heldhaftige Mellenaar.

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. “Ik kan niet meer”: meisje, aangerand op kerkhof, stapt uit leven. Riskeren jonge verdachten tot 30 jaar cel voor assisen?
  PREMIUM

  “Ik kan niet meer”: meisje, aangerand op kerkhof, stapt uit leven. Riskeren jonge verdachten tot 30 jaar cel voor assisen?

  Leggen twee jonge verdachten het binnenkort uit aan een volksjury, of volgt een straf van het hof van beroep? Het is de hamvraag in de zaak rond de aanranding op de Westerbegraafplaats in Gent. Het 14-jarige slachtoffer stapte uit het leven na het seksueel geweld en nadat beelden van het misbruik op sociale media werden verspreid. Aan het hof van beroep om dinsdag de knoop door te hakken over een uitspraak die een wereld van verschil betekent voor de verdachten. Een voorbeschouwing.
  Gent