Rebecca Stradiot
Volledig scherm
Rebecca Stradiot © Geert Pille

Rebecca Stradiot brengt muziek en poëzie in bibliotheek

MelleNaar aanleiding van de poëzieweek brengt Rebecca Stradiot een mix van poëzie en muziek in de bibliotheek van Melle op zondag 30 januari om 15 uur.

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. RECONSTRUCTIE. Een wandeling met tragische afloop: Valentin (23) mocht nachtclub niet binnen en belandde in het water
  PREMIUM

  RECONSTRUC­TIE. Een wandeling met tragische afloop: Valentin (23) mocht nachtclub niet binnen en belandde in het water

  Het levenloze lichaam van Valentin Footman (23) is donderdag uit het Handelsdok in Gent gehaald. De twintiger belandde tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag in het water op terugweg naar het station. Valentin was naar Gent afgezakt om uit te gaan, maar had te veel gedronken om nog binnen te mogen in de nachtclub. Zijn lichaam wordt nog onderzocht, maar alles wijst op een jammerlijk ongeval. Een reconstructie van een avond uit die tragisch afloopt.
  Gent