Opruimcoach Nele Colle.
Volledig scherm
Opruimcoach Nele Colle. © Didier Verbaere

Opruimcoach Nele Colle geeft tips om huis leefbaar te houden in tijden van corona: “Er wordt intenser geleefd, dus ook intenser rommel gemaakt”

Nele Colle (36) uit Melle is fulltime ‘opruimcoach’. Maar ook zij zit nu, net als iedereen, noodgedwongen in haar kot. En dus geeft ze graag tips om het leefbaar te houden in tijden van corona. “Er wordt nu veel intenser geleefd in onze huizen, dus ook veel intenser rommel gemaakt”, zegt Nele.

  1. Herbekijk hoe onweer stevig huis hield in Vlaanderen: modderstroom in Landen, straten blank in Oost- en West-Vlaanderen, Limburgse automobilist moet zichzelf bevrijden
    Play
    Regio

    Herbekijk hoe onweer stevig huis hield in Vlaanderen: modder­stroom in Landen, straten blank in Oost- en West-Vlaanderen, Limburgse automobi­list moet zichzelf bevrijden

    Pinksterzondag wordt overschaduwd door een onweerzone die over Vlaanderen trekt. De hevige regenval zorgde al voor heel wat schade. Vooral Oost- en West-Vlaanderen worden getroffen, maar ook in de andere provincies duiken foto’s en filmpjes op van de wateroverlast. Wij lijsten op waar de schade het grootst is.