Volledig scherm
© Thinkstock

Eén inbraak en poging tot inbraak op woensdagavond in Melle

MelleWoensdagavond hebben inbrekers geprobeerd binnen te breken bij twee huizen in Melle. In de Driesstraat lukte het de inbrekers om binnen te geraken, in de Collegebaan iets verderop bleef het bij een poging.

 1. Noordelijke gemeentes naar vaccinatiecentrum Wachtebeke, zuidelijke naar Wetteren
  Wetteren/Laarne/Wichelen/Melle/Merelbeke/Lochristi/Destelbergen/Wachtebeke

  Noordelij­ke gemeentes naar vaccinatie­cen­trum Wachtebeke, zuidelijke naar Wetteren

  De vaccinatiestrategie in de eerstelijnszone Scheldekracht krijgt stilaan vorm. Eerder was al bekend dat de bewoners van Merelbeke en Melle hun vaccin krijgen in Sporthal De Warande in Wetteren. De lokale besturen van Laarne en Destelbergen laten weten dat hun inwoners worden doorverwezen naar de sporthal van het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.
 2. 1 jaar LEZ in cijfers: 79.163 boetes uitgeschreven, 33.363 weer geannuleerd, slechts 2,56 van de 6,87 miljoen euro aan boetes geïnd
  Gent

  1 jaar LEZ in cijfers: 79.163 boetes uitgeschre­ven, 33.363 weer geannu­leerd, slechts 2,56 van de 6,87 miljoen euro aan boetes geïnd

  Over de Lage Emissie Zone zal de discussie in Gent nooit stoppen, maar soms zijn er wel objectieve feiten waar niks tegenin te brengen is. De cijfers bijvoorbeeld, die Johan Deckmyn (VB) opvroeg bij bevoegd schepen Tine Heyse (Groen). Daaruit blijkt dat voor liefst 6.870.000 euro aan boetes is uitgeschreven, waarvan nog maar 2.560.000 euro effectief in de stadskas belandde.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken