Wielertoeristenclub Eendracht Melle organiseert voor de 15de keer de Memorial Robert Venneman.
Volledig scherm
Wielertoeristenclub Eendracht Melle organiseert voor de 15de keer de Memorial Robert Venneman. © WTC Eendracht

15de Memorial Robert Venneman met drie startplaatsen

Melle/Munkzwalm/VloesbergWielertoeristenclub Eendracht Melle organiseert op zaterdag 13 en zondag 14 augustus voor de 15de keer de Memorial Robert Venneman.

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Van de NTGent Schouwburg tot het Kasteel van Laarne: 8 erfgoedsites om te ontdekken tijdens Open Monumentendag in en rond Gent
  PREMIUM
  Gent

  Van de NTGent Schouwburg tot het Kasteel van Laarne: 8 erfgoedsi­tes om te ontdekken tijdens Open Monumenten­dag in en rond Gent

  Op zondag 11 september vindt de 34ste editie van Open Monumentendag plaats. Tijdens het grootste culturele eendagsevenement van Vlaanderen stellen honderden erfgoedsites gratis hun deuren open voor bezoekers. Nog geen idee wat je wil bezoeken? Van het Kasteel van Laarne tot de NTGent Schouwburg: wij lijsten acht aanraders op in en rond Gent.