Zsa Zsa Zsu, een muziekband met wortels in Grimbergen en Meise viel afgelopen maand drie maal te spotten in eigen buurt

Zsa Zsa Zsu is een vijfkoppige band die zichzelf omschrijft als retropop, gipsy-swing, lieflijk en gevoelig trad deze maand drie keer in eigen gemeente op en kondigt nieuw project aan voor 2020.

0 reacties

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Meningen verdeeld na incident tijdens GECORO: “Uitspraak Asselman wijst op een gefaald beleid van Open Vld”
  PREMIUM
  Merchtem
  7

  Meningen verdeeld na incident tijdens GECORO: “Uitspraak Asselman wijst op een gefaald beleid van Open Vld”

  De denigrerende uitspraak van Luc Asselman (Lijst1785) tijdens de vergadering van de GECORO brengt in Merchtemse politieke middens heel wat reacties teweeg. Dinsdagavond werd het ontslag al geëist, maar Asselman besliste uiteindelijk zelf om ontslag te nemen. “We wilden niet op de man spelen, maar een signaal geven dat zoiets niet kan”, valt bij Groen te horen. “De jodenhaat begon ook niet plotsklaps.” Volgens PRO Merchtem impliceert de uitspraak dat het beleid van Open Vld gefaald heeft.
 1. Einde leek in zicht voor Beigemse Brocante, maar uitstel zorgt voor nieuwe hoop: “Maar énkel als het zonder maatregelen kan”
  PREMIUM
  Beigem

  Einde leek in zicht voor Beigemse Brocante, maar uitstel zorgt voor nieuwe hoop: “Maar énkel als het zonder maatrege­len kan”

  ‘De BBD’, zoals de inwoners van Grimbergen het kennen, of de Beigemse Brocante op Den Dries zal dit jaar waarschijnlijk kunnen doorgaan. Het comité verplaatste de datum tot na de zomervakantie opdat de kans op slagen groter zou zijn. Volledige zekerheid is er natuurlijk nog niet. “We popelen om erin te vliegen. Maar als het met maatregelen is, blazen we het alsnog af”, klinkt het.
 2. Chantal Mostaert neemt ontslag als voorzitster van Open Vld: “Omdat partij niet wil optreden tegen Luc Asselman na zijn racistische uitspraak”
  PREMIUM
  Merchtem
  5

  Chantal Mostaert neemt ontslag als voorzit­ster van Open Vld: “Omdat partij niet wil optreden tegen Luc Asselman na zijn racisti­sche uitspraak”

  In de nasleep van de racistische uitspraak van Luc Asselman neemt zijn partijgenote Chantal Mostaert nu ontslag als voorzitster van Open Vld. Volgens haar omdat ze binnen het bestuur niet gesteund werd om maatregelen tegen de man van Maggie De Block te nemen — ze dacht zelfs aan zijn ontslag. Maar intern valt te horen dat er andere redenen voor haar afscheid zijn.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee