Vandalen plooiden het beschermingrooster open met een paal van de nieuwe omheining én vernielden dan ook maar even het raam.
Volledig scherm
Vandalen plooiden het beschermingrooster open met een paal van de nieuwe omheining én vernielden dan ook maar even het raam. © Shauny Verheulpen

Voetbalclub Sporting Oppem al voor 15de (!) keer slachtoffer van vandalisme: “Het gaat hen niet om stelen, maar puur om ravage aan te richten”

MeiseAfgelopen zaterdag hebben enkele vandalen op klaarlichte dag opnieuw toegeslagen in de voetbalkantine van cafévoetbalploeg Sporting Oppem in Meise. Dit keer gooiden ze een steen door het schuifraam van het lokaal. “Het gaat hen duidelijk niet over inbreken of binnendringen, maar over zaken stuk maken”, zegt voorzitter Dirk Geerts.

  1. De coronacijfers in Meise van zondag 4 oktober

    De coronacij­fers in Meise van zondag 4 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Meise minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 45. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Meise op 229 te liggen. Omdat Meise meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. De coronacijfers in Meise van donderdag 1 oktober

    De coronacij­fers in Meise van donderdag 1 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Meise minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 46. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Meise op 234 te liggen. Omdat Meise meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement