Poging tot home invasion Meise
Volledig scherm
Poging tot home invasion Meise © Repro

Politie zoekt daders met pistool die wilden binnendringen bij hoogzwangere vrouw

WestrodeDe politie is op zoek naar twee mannen, die een hoogzwangere vrouw in Meise bedreigden met een pistool. Ze kwamen aanbellen met een pakketje, maar konden niet binnendringen in huis. Ze zijn op een motor gevlucht richting de A12.

 1. Niet-essentiële winkels lijden onder afsprakenregel: “Openingsweek was superleuk. Maar werken op afspraak werkt totaal niet”
  PREMIUM
  Londerzeel

  Niet-essentiële winkels lijden onder afspraken­re­gel: “Openings­week was superleuk. Maar werken op afspraak werkt totaal niet”

  Vanaf 29 maart moet je bij niet-essentiële winkels op afspraak werken. Bij veel winkels werd al snel pijnlijk duidelijk dat die beslissing zou resulteren in een omzet van slechts 40%. Wij gingen langs bij Green Dresscode in Londerzeel, een gloednieuwe ecologische kledingwinkel. Een week open en een week op afspraak: “Ik kan zelfs geen omzetverlies aantonen om in aanmerking te komen voor steun.”
 1. Zanzibar krijgt groen licht van Merchtem, ondanks protest van Londerzeel: “Zetten alles op alles om overlast te beperken”
  PREMIUM
  Merchtem, Londerzeel

  Zanzibar krijgt groen licht van Merchtem, ondanks protest van Londerzeel: “Zetten alles op alles om overlast te beperken”

  Als de maatregelen het toelaten, mag pop-up zomerbar Zanzibar in Merchtem dit jaar weer doorgaan, maar dat is niet naar de zin van buurgemeente Londerzeel. Zij kampten twee jaar geleden met de overlast en zien de zomerbar als bijkomende concurrentie voor de lokale horeca, die deze zomer alle kansen moet krijgen om te floreren. “Wij willen iedereen steunen. Zanzibar zal als compromis de EK-wedstrijden niet uitzenden”, stelt burgemeester van Merchtem Maarten Mast.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug