Marcel Belgrado stapt zaterdag voor de tweede keer in het huwelijksbootje.
Volledig scherm
Marcel Belgrado stapt zaterdag voor de tweede keer in het huwelijksbootje. © Dimitri Berlanger

Oud-burgemeester Marcel Belgrado (87) stapt voor tweede keer in het huwelijksbootje: “Ik heb altijd gezegd ‘na de verkiezingen’. Maar nu vroeg Ingrid ‘hoeveel verkiezingen er nog moeten komen’”

Marcel Belgrado, oud-burgemeester van Meise, gaat zaterdag op zijn 87ste voor de tweede keer trouwen. De uitverkorene is Ingrid De Bondt (60), al acht jaar zijn vriendin. “‘Na de verkiezingen’ heb ik altijd beloofd. En ik ga mijn woord houden”, lacht Belgrado. Burgemeester Gerda Van den Brande zal het koppel zaterdag in de echt verbinden. Belgrado, intussen het oudste gemeenteraadslid van Vlaanderen, verkeert nog in goede gezondheid. Maar nu denkt hij toch stilaan aan het einde van zijn rijke politieke loopbaan.

2 reacties

 • ELISABETH VERCAUTEREN

  2 jaar geleden
  We wensen de jonggehuwden een fantastische en gelukkige toekomst! Marianne en Jean
 • Lydia Renders

  2 jaar geleden
  Van harte proficiat aan het sympathieke koppel en nog vele gelukkige jaren samen in goede gezondheid❤️
 1. Na constructief gesprek tussen burgemeester en actiecomité over geliefde lindes Veldkantstraat: “Wij gaan akkoord met de kap, àls onze voorwaarden gevolgd worden”
  PREMIUM
  Grimbergen

  Na construc­tief gesprek tussen burgemees­ter en actieco­mité over geliefde lindes Veldkant­straat: “Wij gaan akkoord met de kap, àls onze voorwaar­den gevolgd worden”

  Er vloeide al heel wat inkt over de 101 lindes in de Veldkantstraat, die mogelijk gekapt zullen worden tijdens de heraanleg van de straat. De oude dikke lindes tussen de velden zijn kenmerkend voor het uitzicht, en heel wat buurtbewoners zijn er erg aan gehecht. Burgemeester Chris Selleslagh (Open Vld) sprak ter plekke af met Bert Wallyn van het actiecomité om de mogelijkheden samen te bekijken. Het actiecomité kwam met verrassende voorstellen. De bomen mogen immers toch weg van hen, maar enkel onder strikte voorwaarden.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek