Nieuwjaarsconcert Jo Vally kan dan toch doorgaan.
op de foto: vier vaste muzikanten: Marc Cortens, Marc Bruyninckx, Patrick Coppejans en Alain Verriest, 
techniek en belichting: Rvc van Campenhout, Wouter Verbeek en Joost van de Vijver ( niet op de foto)
Volledig scherm
Nieuwjaarsconcert Jo Vally kan dan toch doorgaan. op de foto: vier vaste muzikanten: Marc Cortens, Marc Bruyninckx, Patrick Coppejans en Alain Verriest, techniek en belichting: Rvc van Campenhout, Wouter Verbeek en Joost van de Vijver ( niet op de foto) © IF

Nieuwjaarslunch met concert gaat door: “Ons protest in Brussel haalde dan toch wat uit”

MeiseDe Fanclub van Jo Vally zag de feestelijke nieuwjaarslunch al in het water vallen. Maar nu de ommekeer een feit is, kan het feest wél plaatsvinden. 

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.