Snelheidscontroles in politiezone K-L-M blijken zeer nodig. 32% van de bestuurders liepen tegen de lamp
Volledig scherm
Snelheidscontroles in politiezone K-L-M blijken zeer nodig. 32% van de bestuurders liepen tegen de lamp © Geert De Rycke

Liefst 32 procent van bestuurders reed te snel tijdens controle. De top? 162 km/u op Merchtemsesteenweg

Meise, Londerzeel, kapelle-op-den-bosBij snelheidscontroles van politiezone K-L-M afgelopen weekend werden maar liefst 2.129 voertuigen gecontroleerd. 32 procent van hen reed te snel. De hoogst gemeten snelheid was 162 km/u. Iets om allerminst vrolijk van te worden.

 1. Veronique (56) onderging dubbele longtransplantatie en kijkt al maanden uit naar coronavaccin: “Maar ik moest bijna wenen van woede toen ik mijn uitnodiging las”
  PREMIUM
  Grimbergen

  Veronique (56) onderging dubbele longtrans­plan­ta­tie en kijkt al maanden uit naar coronavac­cin: “Maar ik moest bijna wenen van woede toen ik mijn uitnodi­ging las”

  Vijf jaar geleden onderging Veronique Lombaerts (56) uit Beigem een dubbele longtransplantatie. Ze is een zware risicopatiënt en is het cruciaal dat ze haar nieuwe longen zo gezond mogelijk houdt. Ze telt dan ook al maanden af naar het coronavaccin. Ze is deze maand eindelijk aan de beurt, maar het (juiste) prikje krijgen loopt veel minder vlot dan gedacht. “Er werden zo’n fijne beloftes gedaan over de voorrang die risicopatiënten zouden krijgen, maar daar is niet veel van in huis gekomen.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”