Yani en Gunther Stevenheyndens
Volledig scherm
Yani en Gunther Stevenheyndens © repro Marc baert

Kartwonder Yani Stevenheyndens (15) uit Nieuwenrode sluit seizoen af met goud

MeiseHij klinkt bijzonder bescheiden en dat terwijl hij eigenlijk overloopt van talent. Yani uit Westrode in Meise haalde tijdens de slotwedstrijd van het seizoen de gouden medaille binnen. Eerder zette hij een topprestatie neer op het WK in Italië. Meer dan genoeg redenen om hem in de bloemetjes te zetten. 

  1. Crisispleegouder Ingrid (53) kan nominatie Kastaar niet verzilveren: “Maar onvoorstelbaar dat ik tussen toppers als Tom Waes en Danira Boukhriss stond”
    PREMIUM
    Kapelle-op-den-Bos

    Crisis­pleeg­ou­der Ingrid (53) kan nominatie Kastaar niet verzilve­ren: “Maar onvoorstel­baar dat ik tussen toppers als Tom Waes en Danira Boukhriss stond”

    Tussen het lijstje met klinkende namen als Danira Boukhriss, Bart Cannaerts en Tom Waes stond zaterdag één opvallende nominatie voor de Kastaar van Deelnemer van 2022: crisispleegouder Ingrid (53) uit Kapelle-op-den-Bos. Ze greep helaas naast de award, maar dankzij haar passage in het televisieprogramma Taxi Joris leerde Vlaanderen het pleegouderschap beter kennen. Bij Ingrid thuis staan standaard een maxi-cosi en een setje babykleding klaar. Want soms moet het snel gaan wanneer het politiecommissariaat je plots belt om een baby te komen ophalen.