Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Geen warme maaltijden meer en tijdelijk stopzetten van busvervoer: zo countert Meise stijgend aantal besmettingen in scholen

MeiseIn verschillende gemeentelijke basisscholen in Meise zitten leerlingen en leerkrachten in quarantaine door de stijgende besmettingen. De gemeente heeft beslist om de scholen open te houden, maar neemt wel extra maatregelen.

 1. Supportersclub reageert aangeslagen nadat Club Brugge-supporter Koen (45) hartaanval krijgt in tribune: “We moesten zelf weg banen voor de hulpverleners”
  PREMIUM
  Diegem/Londerzeel

  Supporters­club reageert aangesla­gen nadat Club Brug­ge-supporter Koen (45) hartaanval krijgt in tribune: “We moesten zelf weg banen voor de hulpverle­ners”

  Bij de supportersclub van Club Brugge, ‘Diegem 66 Forever’, is iedereen diep onder de indruk nadat hun voorzitter Koen (45) uit Londerzeel donderdag in de tribune van STVV moest gereanimeerd worden. De man wordt momenteel in een kunstmatige coma gehouden, maar zou stabiel zijn. “Koen heeft al meerdere hartoperaties ondergaan en was eindelijk wat aan de beterhand. En nu gebeurt dit.”
 2. “Mijn droom? Plasticsoep in zee helpen recycleren”: Caroline van recyclagebedrijf RAFF Plastics genomineerd als ‘Onderneemster van het jaar’
  PREMIUM
  Houthulst/Londerzeel

  “Mijn droom? Plastic­soep in zee helpen recycleren”: Caroline van recyclage­be­drijf RAFF Plastics genomi­neerd als ‘Onderneem­ster van het jaar’

  Caroline Van der Perre (44) van het Houthulstse recyclagebedrijf RAFF Plastics maakt kans op de titel ‘Onderneemster van het jaar’. Een West-Vlaamse tongval heeft ze niet want Caroline woont in Londerzeel waar ook de roots van het bedrijf liggen. “Ik rij met plezier naar de Westhoek om er samen met ons team verder te werken aan ons groeiend verhaal. Recycleren is hip en er is veel om te verwerken: van een botervlootje of tuinstoel naar een nieuwe grondstof.”
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.