Steven De Winter: “Veel mensen leiden een hectisch leven. Net daarom is het belangrijk om af en toe in, in alle rust, eens in jezelf te keren."
Volledig scherm
Steven De Winter: “Veel mensen leiden een hectisch leven. Net daarom is het belangrijk om af en toe in, in alle rust, eens in jezelf te keren." © Dieter NijsSteven organiseert stiltewandeling in Meise: “Belangrijk om rustpunten in te plannen”

MeiseSteven De Winter (52), een gepassioneerd natuurliefhebber, organiseert al enkele jaren stiltewandelingen in de Groene Rand rond Brussel. En die blijken meer dan nodig, in onze hectische samenleving. “Soms is het nodig om in stilte in jezelf te keren. Daarin liggen soms antwoorden die je op andere manieren niet kan vinden.”

 1. Heemkundige kring Londerzeel gaat op busreis naar vergeten Belgische begraafplaats van Neuville-sous-Montreuil
  Lezersbijdrage

  Heemkundi­ge kring Londerzeel gaat op busreis naar vergeten Belgische begraaf­plaats van Neuville-sous-Mon­treuil

  Op 13 mei kan je een onbekend stukje erfgoed gaan ontdekken in Noord-Frankrijk. Dat meldt Joris Saerens aan onze redactie. Samen met de heemkundige kring organiseert hij een busreis vanuit Londerzeel naar de ‘vergeten begraafplaats’ van Neuville-sous-Montreuil. Daar liggen bijna 600 Belgen begraven sinds de Eerste Wereldoorlog, waaronder ook een man uit Malderen.
  Londerzeel
 2. Spelen in een bankkluis of kermisattractie? In deze 10 kindvriendelijke restaurants in Brussel, de Rand en het Pajottenland tafel je zorgeloos met je kroost
  PREMIUM

  Spelen in een bankkluis of kermisat­trac­tie? In deze 10 kindvrien­de­lij­ke restau­rants in Brussel, de Rand en het Pajotten­land tafel je zorgeloos met je kroost

  Met je hele kroost rustig op restaurant gaan, het is niet altijd even gemakkelijk. En dus kan een kindvriendelijk restaurant wonderen doen. Als ouder kan je er rustig tafelen terwijl de kids zich uitleven in de speelhoek of speeltuin. Wij lijsten de meest kindvriendelijke restaurants uit Brussel, de Rand en het Pajottenland op. Smakelijk!
  Brussel