actiecomité Red de Eversemse Velden - Meise - foto van voor corona
Volledig scherm
PREMIUM
actiecomité Red de Eversemse Velden - Meise - foto van voor corona © Dieter Nijs

Actiecomité blijft protesteren tegen komst sociale wijk Tussenveld, ook schepen is geen fan: “Kwal van een project, maar de nood aan sociale woningen is hoog”

MeiseDe leden van actiecomité Red de Eversemse Velden in Meise zijn ongerust over de komst van sociale woonwijk Tussenveld, die uit liefst 296 sociale wooneenheden zou bestaan. “Sonja Becq (CD&V) keurde dat toen goed, en ik moet het nu oplossen”, zegt bevoegde schepen Roel Anciaux (Samen Anders). Eind 2020 kwam het verslag en advies van de bouwmeesterscan. Het actiecomité vreest nu dat er tegen de adviezen en ondanks hun protest toch gebouwd zal worden.

 1. DéFI wil Vlaamse Rand bij Brussel inlijven: “Dit is een oorlogsverklaring aan Vlaanderen”
  Vlaamse Rand
  13

  DéFI wil Vlaamse Rand bij Brussel inlijven: “Dit is een oorlogsver­kla­ring aan Vlaanderen”

  Uitspraken van DéFI-voorzitter François De Smet zijn bij Vlaams parlementslid Klaas Slootmans (Vlaams Belang) in het verkeerde keelgat geschoten. De Smet zegt in een interview met de Franstalige krant La Capitale voorstander te zijn van een geografische uitbreiding van Brussel. Slootmans noemt het een oorlogsverklaring. Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) zegt DéFI het plezier niet te gunnen om aandacht aan de uitspraak te schenken.
 2. Voor Anna Koulberg is transfer naar Asterix Avo volgende stap om dichter te komen bij haar droom: “Zou graag ooit Yellow Tiger zijn”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Voor Anna Koulberg is transfer naar Asterix Avo volgende stap om dichter te komen bij haar droom: “Zou graag ooit Yellow Tiger zijn”

  Asterix Avo Beveren, viceleider in de Liga Dames, maakte recent de namen van een aantal nieuwkomers bekend. Eén van hen is Anna Koulberg uit Meise. Voor de 16-jarige studente aan de Volleybalschool in Vilvoorde is de transfer naar de bekerwinnaar een volgende stap om dichter te komen bij haar droom: ooit het shirt van de Yellow Tigers dragen.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen