elektriciteit besparen geld mijn energie mijnenergie.be
Volledig scherm
elektriciteit besparen geld mijn energie mijnenergie.be © Shutterstock

Wil jij weten hoe je energie kan besparen in huis? Vraag het aan de HUISdokters

MeerhoutHeb je renovatieplannen maar weet je niet hoe je moet beginnen? Wil je energie sparen maar weet je niet hoe? Dan kan de HUISdokter uit de Kempen jou zeker en vast helpen. De HUISdokter van Energiehuis Kempen staat je gratis bij aan huis om je persoonlijk advies op maat te geven.

  1. Gemeenten politiezone Regio Turnhout zijn het vuurwerk beu: “Er komen gerichte acties in onze zone en we moeten federaal streven naar verbod op verkoop”
    Kempen

    Gemeenten politiezo­ne Regio Turnhout zijn het vuurwerk beu: “Er komen gerichte acties in onze zone en we moeten federaal streven naar verbod op verkoop”

    De politiezone Turnhout wil op initiatief van burgemeester Bart Craane (CDE-Vlim.be) van Beerse de volgende eindejaarsperiode gerichte acties voeren tegen het illegaal afsteken van vuurwerk. Craane kreeg bijval van héél de politieraad. Zijn collega Paul Van Miert (N-VA) van Turnhout wil via Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers alle Vlaamse burgemeester op dezelfde lijn krijgen. Hij gaat zelfs nog een stap verder en kijkt naar het federaal niveau. “Het enige dat helpt is een verbod op verkoop”, aldus Van Miert. Afgelopen weekend doken levensgevaarlijke taferelen op uit Hoogstraten en Essen.