Ongeval door gladheid

 1. Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsjeblieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”
  Vlimmeren/Beerse

  Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsje­blieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”

  De 12-jarige Sverre Kleeren uit Vlimmeren (Beerse) heeft een ontroerende open brief geschreven naar Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. Met emotionele woorden smeekt hij om op het einde van dit schooljaar op bosklassen te mogen gaan. “We klagen niet, maar deze uitstap zou ik hééééééél graag doen. Waarom zou het niet mogen? In juli zullen we waarschijnlijk toch op verlof mogen of op kamp gaan.”
 2. Inbraken en pogingen in politiezone met bijna 30 procent gedaald: coronamaatregelen hebben positieve impact op cijfers
  geel/laakdal/Meerhout

  Inbraken en pogingen in politiezo­ne met bijna 30 procent gedaald: coronamaat­re­ge­len hebben positieve impact op cijfers

  Al voor het zesde jaar op rij is het aantal woninginbraken in de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout gedaald. In 2020 stelde de politie 74 woninginbraken en 32 pogingen tot inbraak vast - ten opzichte van 2019 is dat een daling van bijna 30 procent. Sinds 2002 is dat bovendien het laagste aantal inbraken. De coronamaatregelen hadden een positief effect op de cijfers, die het hoogste bleken in de maanden zonder of met beperktere coronamaatregelen.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken