Ongeval door gladheid

 1. Sterrenrestaurant La Belle houdt de deuren tijdens feestdagen sowieso gesloten: “We moeten nu even doorbijten om het virus geen kans op heropflakkering te geven”
  PREMIUM
  Geel

  Sterrenres­tau­rant La Belle houdt de deuren tijdens feestdagen sowieso gesloten: “We moeten nu even doorbijten om het virus geen kans op heropflak­ke­ring te geven”

  Wanneer mag de horeca weer open? Het is voer voor heel wat discussie, maar biostatisticus Niel Hens acht het alvast niet waarschijnlijk dat horecazaken dit jaar nog kunnen heropenen. Volledig terecht, vindt chef Peter Vangenechten van sterrenrestaurant La Belle in Geel-Bel. “We moeten nu even doorbijten. Als we tijdens de feestdagen open zouden mogen gaan, ben ik zelfs niet van plan om mijn restaurant te openen.”
 2. Raadslid Lieselotte Thys (Open Vld) vraagt stadsbestuur om aandacht te hebben voor menstruatiearmoede: “12% van meisjes heeft geen geld om tampons en maandverband te kopen”
  Geel

  Raadslid Lieselotte Thys (Open Vld) vraagt stadsbe­stuur om aandacht te hebben voor menstrua­tie­ar­moe­de: “12% van meisjes heeft geen geld om tampons en maandver­band te kopen”

  Open Vld-raadslid Lieselotte Thys vroeg op de gemeenteraadscommissie sociale zaken aan de bevoegde schepenen om aandacht te hebben voor menstruatiearmoede binnen het Geelse armoedebeleid. Uit een recent rapport van Caritas Vlaanderen blijkt immers dat 12% van de bevraagde meisjes soms geen geld heeft om menstruatieproducten te kopen. Het stadsbestuur gaf aan verder te willen onderzoeken in welke mate de stad hier reeds aan tegemoet komt en waar het beter kan.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?