Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © RV

Nu al 49 besmettingen bij Chiro Berg na corona-uitbraak op kamp

meerhoutHet aantal coronabesmettingen bij Chiro Berg uit Meerhout, na hun kamp in Retie, is opgelopen tot 49. Dat is een voorlopig aantal, want nog niet alle resultaten van de tests zijn bekend. “Het is van groot belang dat iedereen alert blijft, ook wie gevaccineerd is", zegt het gemeentebestuur.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.