I.V.H. uit Meerhout maakt met zijn rode BMW M4 al maanden de wegen in Mol en omgeving onveilig
Volledig scherm
PREMIUM
I.V.H. uit Meerhout maakt met zijn rode BMW M4 al maanden de wegen in Mol en omgeving onveilig © RV

Levensgevaarlijke wegpiraat ontmaskerd: “En zijn vader? Die is er fier op”

Mol/MeerhoutZo fier als een pauw is hij op zijn rijgedrag, de wegpiraat waarvan woensdag te zien was hoe hij door het centrum van Mol scheurt. Tientallen filmpjes deelde de jongeman uit Meerhout de voorbije maanden via sociale media. Na de commotie verwijderde hij alle foto’s en filmpjes van internet. Volgens het motto ‘no face, no case’ veranderde hij zijn profielnaam. Maar zowel HLN als de politie beschikken intussen over de beelden, het ene filmpje al schokkender dan het andere. 

 1. HUIZENJACHT. Breendonk, zoveel meer dan een duivels bier: “De hoge levensstandaard zie je in de woningprijzen... En tóch valt de verkoop niet stil”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Breendonk, zoveel meer dan een duivels bier: “De hoge levensstan­daard zie je in de woningprij­zen... En tóch valt de verkoop niet stil”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Breendonk bij Puurs-Sint-Amands, waar letterlijk én figuurlijk leven in de brouwerij is. En enkele interessante woningen op de kop te tikken zijn.
  Puurs-Sint-Amands
 2. Studenten en professionals bedenken innovatieve oplossingen voor bedrijven tijdens eerste publieke hackathon in de Kempen

  Studenten en professio­nals bedenken innovatie­ve oplossin­gen voor bedrijven tijdens eerste publieke hackathon in de Kempen

  Tijdens het weekend van 25 en 26 maart staat op de Innovatiecampus in Geel de eerste publieke hackathon in de Kempen op het programma. Daarbij bedenken studenten en professionals innovatieve oplossingen voor vijf Kempense bedrijven. Organisatoren Dries Moelans, Andreia Ruivo Garcia en Geert Alders willen zo Kempisch talent in de kijker zetten. “Er beweegt heel wat in de Kempen, vaak van wereldniveau, maar het mag meer zichtbaar worden.”
  Geel
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.