Gert Vande Broek.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Vande Broek. © BELGA

Zonder Gert Vande Broek stonden Yellow Tigers nooit waar ze nu stonden. Maar hield hij er geen te machiavellistische methodes op na?

VolleybalEre wie ere toekomt: zonder Gert Vande Broek stonden de Yellow Tigers niet waar ze nu staan – 8ste in Europa, 13de op de wereldranking. Alleen is het nu maar de vraag of de 54-jarige Limburger er in zijn dertien jaar als bondscoach geen al te machiavellistische methodes op nahield.

26 reacties

 • Gunther Dijckmans

  1 maand geleden
  Ik heb er mijn idee over. Topsport is hard en de coach probeert het maximum uit een groep te halen. Met please en aub Kom je er niet. Ook gaat het om het nationale team. Geen verplichtingen dus kunnen ze eruit stappen wanneer ze willen. Op club niveau is dat anders ivm inkomen enz. Mijn mening is dat mensen vooral beginnen te klagen wanneer ze zelf merken dat ze op een bepaald niveau blijven hangen en en niet verder door groeien. Dan begin men zich sneller te ergeren omdat men aan hun top zit.
 • Stefaan Jans

  1 maand geleden
  Het is niet omdat je prof bent aan een unief en medewerker op het kabinet van een minister dat je je allles kan veroorloven in de omgang met anderen !
 • J Keulemans

  1 maand geleden
  Toevallig? de meest in opspraak gekomen trainers zijn zowat de enige die echt met hun atleten de top halen. U hoort Nina Derwael nog klagen
 • Erik Wijns

  1 maand geleden
  Discipline is kei hard!!! Top is discipline'' punt.
 • RENEE VAN DER STEEN

  1 maand geleden
  Om topprestaties te leveren moet er hard, veel en gedisciplineerd getraind worden. Indien zich laten uitschelden en vernederen er echter deel van uitmaken, ben ik blij maar een alledaagse jogger te zijn.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. ‘Country Roads’, ‘Happy’ of gewoon keiharde hardstylebeats: geniet, brul en dans mee met deze fantastische walk-ons op het WK darts
  Play
  WK darts
  1

  ‘Country Roads’, ‘Happy’ of gewoon keiharde hardstyle­be­ats: geniet, brul en dans mee met deze fantasti­sche walk-ons op het WK darts

  Darts en walk-ons. Dat is zoals bubbels op Nieuwjaar: onlosmakelijk met elkaar verbonden. En of we op het WK darts dit jaar fantastische entrees zagen. Kippenvel bij Oasis, een komiek bij ‘YMCA’ en hardstylebeats die voor de Nederlander in kwestie gewoon aanvoelen als... Mozart. Dit waren de beste opkomsten in Ally Pally. Wat is uw favoriet?