Gravelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gravelen. © Ridley Bikes

Zondag allereerste WK Gravel: verdringt de gravelbike binnenkort de koersfiets?

Wie fietst, die gravelt. Komende zondag staan Mathieu van der Poel en Peter Sagan aan de start van het allereerste wereldkampioenschap gravel in Italië, maar ook in Vlaanderen ontdekken steeds meer fietsliefhebbers het grind, zand en gras in hun buurt. Verdringt de gravelbike straks de koersfiets?

22 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Sommige "ambassadeurs" promoten nou eenmaal graag dat fun en vrijheid gevoel wat je op een mtb en racefiets niet hebt natuurlijk, ook met een racefiets met 28mm banden is dit goed haalbaar.
 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Hubert geeft daar niets mee te maken
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Gaat toch eerst op tv moeten komen want ik ken het niet
 • alex van asbroeck

  2 maanden geleden
  Ik wacht al 6 maanden op mijn trek alr5 gravelbike. Telkens wordt de leveringsdatum uitgesteld. Zal niet meer voor dit jaar zijn vrees ik
 • Hubert Vanmechelen

  2 maanden geleden
  Gravel is een mengsel van gemalen puin, zoals baksteen en dakpannen. Ga daar maar eens op onderuit met de fiets.
 1. Belgische padelvrouwen bij beste vier van de wereld: “Die halve finale tegen Spanje is een geweldig cadeau. Het wordt genieten”
  Padel
  2

  Belgische padelvrou­wen bij beste vier van de wereld: “Die halve finale tegen Spanje is een geweldig cadeau. Het wordt genieten”

  Het Belgische vrouwenteam zorgde op het WK padel in Dubai voor een knalprestatie. In kwartfinale ging immers Frankrijk, dat vorig jaar vierde eindigde, met 2-1 voor de bijl. De dames van coach Thomas Deschamps spelen nu nog twee dagen om de medailles. Te beginnen met een halve finale tegen de ongenaakbare wereldtoppers uit Spanje. De Belgische mannen verloren, ook van Frankrijk, met 1-2.