Zó zwaar takelde Ben Saddik de koning van het kickboksen toe: hilariteit wanneer gsm gehavend gezicht niet herkent

KickboksenRico Verhoeven verlengde zijn wereldtitel kickboksen bij de zwaargewichten, maar moest daar zeer diep voor gaan. De Antwerpenaar Jamal Ben Saddik bracht hem stevig aan het wankelen, zo viel van Verhoevens gezicht af te lezen. Zijn linkerzijde was flink toegetakeld. Na één rake slag van Ben Saddik liep de Nederlander een grote wonde onder het oog op. Datzelfde blauwe oog zwol nadien helemaal op: Verhoeven zag er nog amper door. 

12 reacties

 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Rico is de enige echte verdiende wereldkampioen zwaargewicht kickboksen. Waarom werd dit titelgevecht trouwens niet uitgezonden op TV? Ben Saddik heeft al niet de conditie om 3 rondes te kickboksen en nu had hij toegezegd voor een titelgevecht over 5 rondes 🤔. Had hij verwacht om Rico in ronde 1 of 2 knock-out te meppen?
 • Rachid bounasser

  1 jaar geleden
  Wat een wedstrijd , en wat een beest die Jamal maar sport draait om Conditie proficiat rico
 • David Lievens

  1 jaar geleden
  Marlies Schoefs, alle respect voor die mannen, toen ik nog voetbal speelde werkten wij voor het seizoen aan onze fysieke uithouding door enkele kickboxtrainingen te volgen. Als je zo’n opwarming meedoet, weet je dat het topsport is.
 • Henri Levich

  1 jaar geleden
  Verhoeven diende meteen gediskwalificeerd voor slagen toe te brengen "Buiten" de ring. Merkwaardig dat zowel de scheidsrechter en jury niet reageerden.toen Jamal Ben Saddik buiten de touwen hing en daar verscheidene slagen op het hoofd kreeg.
 • PAUL VAN LOOY

  1 jaar geleden
  Verhoeven taaie beer, verdiende winnaar! De rekening is effen !