REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Zesvoudig wereldkampioen MotoGP Marc Marquez staat voor comeback na zware armbreuk

Meer sportZesvoudig wereldkampioen MotoGP Marc Marquez is hersteld van de gecompliceerde armbreuk die hem al sinds juli 2020 uit competitie houdt. Zijn team Repsol Honda bevestigde zaterdag dat de Spanjaard op 18 april zijn comeback maakt in de Grote Prijs van Portugal in Portimao.

2 reacties

 • Patrick De Maesschalk

  1 maand geleden
  Benieuwd of hij terug de Marquez van de vorige jaren zal worden!!
 • Freddie Lamers

  1 maand geleden
  Het is te hopen dat hij in de toekomst gevrijwaard blijft van zware valpartijen. Zo niet, dan zie ik het somber in voor deze geweldige, maar toch ook wel overmoedige coureur.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend

 2. De indrukwekkende krachtsexplosie van Bernal en het goeie eindschot van Evenepoel: bekijk hier de sleutelmomenten van de 9e rit
  Play
  Giro

  De indrukwek­ken­de krachtsex­plo­sie van Bernal en het goeie eindschot van Evenepoel: bekijk hier de sleutelmo­men­ten van de 9e rit

  16 mei