EPA
Volledig scherm
© EPA

Zeilster Emma Plasschaert zet opmars voort en rukt op naar vierde plaats

Olympische SpelenEmma Plasschaert is van de zesde naar de vierde plaats opgeklommen in de Laser Radial-klasse. De Belgische zeilster eindigde vandaag tweemaal in de top vijf. Een stap dichter bij een medaille op de Olympische Spelen.

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Strafklacht ingediend tegen 3x3 Belgian Lions, die wel gewoon deelnemen aan EK
  Meer Sport
  33

  Straf­klacht ingediend tegen 3x3 Belgian Lions, die wel gewoon deelnemen aan EK

  Bij de Cel Sportfraude van de federale politie is een dossier rond mogelijke fraude bij de organisatie van 3x3-basketbaltoernooien ingediend. “De strafklacht wordt gecombineerd met een intern tuchtonderzoek bij Basketbal Vlaanderen”, klinkt het in een persbericht van Basketball Belgium. De Belgian Lions 3x3 maken zich ondertussen wel gewoon op voor hun deelname aan het EK in Parijs van 10 tot 12 september.