Het punt en de vreugde bij Maxime De Zeeuw.
Volledig scherm
Het punt en de vreugde bij Maxime De Zeeuw. © Twitter Basketball Champions League

Ze werden helemaal gek: Belgian Lion scoort buzzer beater in Champions League

BasketbalWat een moment. Maxime De Zeeuw, ook Belgian Lion, heeft in de Champions Leaue basketbal uitgepakt met een buzzer beater. De 33-jarige forward trof in de laatste seconde raak. Iedereen bij zijn Israëlisch team Hapoel Holon was - uiteraard net als De Zeeuw - door het dolle heen.

0 reacties

 1. Turncoaches Marjorie Heuls en Yves Kieffer bieden verontschuldigingen aan, maar mogen aanblijven: “Onze aanpak was te hard en te prestatiegericht”
  Play
  Meer sport
  30

  Rapport bevestigt dat turncoa­ches Marjorie Heuls en Yves Kieffer te ver gingen, maar sorry zeggen volstaat om te mogen blijven

  Excuses voor het psychisch grensoverschrijdend gedrag en erkenning voor het leed dat hen werd aangedaan: dat is wat de ex-gymnasten vroegen en ook kregen van de Gymfed en hun headcoaches Marjorie Heuls en Yves Kieffer. Maar ook aan de vraag van de huidige gymnasten, onder wie Nina Derwael, werd voldaan: de twee hoofdtrainers blijven op post voor Tokio 2021.
 2. Open brief van ex-gymnasten: “Nu staat zwart op wit dat wat wij meemaakten, niet bij topsport hoort”
  Turnen

  Open brief van ex-gymnasten: “Nu staat zwart op wit dat wat wij meemaakten, niet bij topsport hoort”

  Op Instagram publiceerden de ex-gymnasten, die de voorbije maanden bij de onafhankelijk onderzoekscommissie getuigden over hun ervaringen rond grensoverschrijdend gedrag in de topsportwerking in Gent, een open brief waarmee ze aangeven tevreden te zijn met de erkenning en excuses die ze vrijdag van de Gymfed en hun twee head coaches Marjorie Heuls en Yves Kieffer kregen. Ze spreken ook de hoop uit dat de beloofde veranderingen er echt zullen komen en dat de de aanbevelingen gevolgd worden.
 1. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl

 2. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  21 april