BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Yellow Tigers verslaan Argentinië met 3-0 en houden kansen gaaf op plek in kwartfinales

WK volleybalDe Belgische vrouwen hebben hun tweede wedstrijd in de tweede ronde van het WK volleybal vlot gewonnen. De Yellow Tigers (FIVB 11) versloegen Argentinië (FIVB 18) met 3-0. De setstanden in Rotterdam waren 25-16, 25-23 en 25-23.

3 reacties

 • guy raeymakers

  2 maanden geleden
  Ze hebben hoe dan ook top WK gespeeld ook tegen Italie hadden ze met 3 0 kunnen winnen bv heb het live gezien ze hebben een topploeg als je nr 12 op wereldranking staat is dat iets waar je zeer trots op kan zijn als klein landje.
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Hopelijk gaan ze verder door. Ik heb al van elke wedstrijd genoten.
 • victor vandesande

  2 maanden geleden
  Niet te vlug victorie kraaien. Brazilie en China zijn veel te sterk. Hier zal het stoppen tenzij een van die twee een totale off day heeft.
 1. VOLLEYBAL: BEKER VAN BELGIE

  VOLLEYBAL: KWARFTINA­LE BEKER VAN BELGIE Lindemans Aalst – Maaseik 1-3 (25-20, 20-25, 22-25 en 25-27) Pro­tops­altis serveert Maaseik naar halve finale tegen Roeselare

  Vorig seizoen moest Maaseik in een beklijvende kwartfinale in de tiebreak nog de duimen leggen voor thuisploeg Lindemans Aalst. Zaterdag werd het opnieuw een spannend duel, maar dit keer trokken de Limburgers wel aan het langste eind. Ze mogen nu met rivaal Roeselare uitvechten wie op zondag 26 februari in het Sportpaleis staat.