Facebook: @BelgianYellowTigers
Volledig scherm
© Facebook: @BelgianYellowTigers

Yellow Tigers kloppen ook Bosnië-Herzegovina en zijn zeker van 1/8ste finales op EK volleybal

Meer sportDe Belgische volleybalvrouwen hebben zich op het EK verzekerd van een ticket voor de achtste finales. De Yellow Tigers klopten in Belgrado afgetekend Bosnië-Herzegovina met 0-3 (23-25, 19-25 en 15-25) in hun vierde poulematch. 

3 reacties

 • karel daneels

  1 jaar geleden
  Het wordt hoog tijd dat men meer aandacht hieraan besteed ze verdienen dit. Alles geven tot de laatste bal chapeau en er zitten toppers tussen en gedreven team spirit ben fan van hen
 • Geert Vande Walle

  1 jaar geleden
  Niet beginnen rekenen en tellen tegen wie in de volgende ronde bij winst of verlies . Deelnemen is belangrijk, maar serieus nu : WINNEN is toch belangrijker .
 • Germain De Block

  1 jaar geleden
  Proficiat dames en entourage , goe bezig,doe zo verder.
 1. Onherkenbare Belgian Lions kansloos onderuit tegen Turkije
  Basketbal

  Onherkenba­re Belgian Lions kansloos onderuit tegen Turkije

  Kansloos verlies voor de Belgian Lions in deze WK-kwalificatiepartij. Al in het openingskwart uitgeteld: van 0-6 naar 20-8. En later 39-20. De Lions waren onherkenbaar. Te weinig geloof en defensieve felheid, te weinig offensieve wapens, te weinig collectief. Alleen Ismaël Bako ontsnapte aan de malaise. Hij telde halfweg (43-27 ruststand) 12 punten uit een feilloze 5 op 5 afwerking. Zijn teammaats combineerden toen voor … 5 op 25! Geen driepuntkracht (2/11), geen transitiespel.
 2. Delfine Persoon krijgt bokszege in Dubai niet toegekend wegens ongeoorloofde slag: uitdaagster zat in eerste ronde al op de knieën
  Play
  BOKSEN
  14

  Delfine Persoon krijgt bokszege in Dubai niet toegekend wegens ongeoor­loof­de slag: uitdaag­ster zat in eerste ronde al op de knieën

  De zege was binnen vanavond in Dubai voor Delfine Persoon maar dan ging de 37-jarige bokser stomweg in de fout: ze deelde haar uitdaagster Ikram Kerwat, die in de eerste ronde al op de knieën zat, nog een ongeoorloofde slag toe. De West-Vlaamse riskeerde zo een diskwalificatie maar kreeg een ‘no contest’ toegekend. Haar kansen om voor een WBC-titel te vechten blijven dus intact.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.