Peter Wright.
Volledig scherm
Peter Wright. © Photo News

WORLD MATCHPLAY. Smith, Aspinall, Van Gerwen en Wright stoten door naar de kwartfinales

DartsVanavond stonden de laatste vier achtste finales op het programma op de World Matchplay. ‘Dancing Dimi’ kon zich gisteren al kwalificeren voor de kwartfinales, waarin hij het opneemt tegen wereldkampioen Price, maar er stonden heel wat andere toppers op het podium.  Hier leest u wat er zich allemaal afspeelde.

3 reacties

 • Kynan Van Hove

  1 jaar geleden
  Komaan dimi . Sterk bezig
 • sven Brees

  1 jaar geleden
  Zo spannend als gisteren bij dancing Dimi zal het ni worden denk ik.
 • Koenraad Breems

  1 jaar geleden
  De loting is Dimi in elk geval niet gunstig gezind Na Chisnall moet hij het nu opnemen tegen Price Parcour aan de andere kant van de tabel lijkt me eenvoudiger Was Dimi geen reekshoofd misschien?
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 2. Nafi Thiam kroont zich tot wereldkampioene zevenkamp na ware thriller: “Dit is een beloning, ik heb in de winter elke dag gehuild”
  Play
  WK atletiek
  50

  Nafi Thiam kroont zich tot wereldkam­pi­oe­ne zevenkamp na ware thriller: “Dit is een beloning, ik heb in de winter elke dag gehuild”

  Wat een suspens: Nafi Thiam heroverde vandaag in Eugene de wereldtitel die ze twee jaar terug nog kwijtraakte aan de Britse Katarina Johnson-Thompson, maar ze moest er wel tot het uiterste voor gaan. De olympische kampioene bewees nog maar eens dat zij de maat der dingen is in de heptatlon: met 6.947 punten zette ze de tweede beste score uit haar carrière neer.