Photo News
Volledig scherm
© Photo News

WORLD MATCHPLAY. ‘Dancing Dimi’ had het knap lastig tegen Dave Chisnall, maar plaatst zich voor de kwartfinales

DartsDimitri Van den Bergh staat in de kwartfinales van de World Matchplay Darts. Onze landgenoot was in zijn tweede ronde de betere van Dave Chisnall - deze winter nog zijn boeman op het WK. Van den Bergh komt in de volgende ronde uit tegen Gerwyn Price.

3 reacties

 • Jimmy Coussens

  1 jaar geleden
  Zeer goed gedaan. Nu nog iets beter op de dubbels en niemand legt je nog iets in de weg naar de eindoverwinning!
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  5 of 6 maal heeft hij zijn checkouts gemist, waardoor hij anders glansrijk had gewonnen met 11-3. Zijn spel was sterk en zeker zijn opgang met de 180-140 dat doet de tegenstrever(s) wankelen. Uw eigen tempo in de wedstrijd brengen daar worden de tegenstrevers ook nerveus van, wat hij gisteren goed gedaan heeft.Kom op Dimi de Ijsman kan je ook verslaan, ik duim voor jou.
 • Ann Breda

  1 jaar geleden
  Super goed gedaan Dimi!
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.