Colin Kaepernick
Volledig scherm
Colin Kaepernick © REUTERS

Work-out verbannen NFL-speler zorgt voor controverse in Amerika: zien we Kaepernick nog terug?

NFLThree years gone by. Quarterback Colin Kaepernick (32) - notoir burgerrechtenactivist - mocht vorige week aan geïnteresseerde clubs laten zien wat hij nog waard is. Maar of ze hem ooit nog een contract aanbieden...

3 reacties

 • DIRK RASSCHAERT

  1 jaar geleden
  Amerikaanse schijnheiligheid ten top. Buiten de VS wordt er blijkbaar geen basketbal gespeeld maar zou het kunnen dat ze allemaal de andere kant uitkeken?
 • Sobek Wessels

  1 jaar geleden
  Ach al die Rijke Afro Amerikanen zijn Hypocrieten ook deze sporters , als ze personeel in dienst hebben zijn het meestal Blanken want ze willen zelf Geen Afro amerikanen in dienst hebben zoals Jay -Z en Beyonce en andere super rijken ! Ook Geven ze zogezegd aan goede doelen maar eigenlijk is dit een vorm van Belasting recuperatie en Reklame wat ze geven verdienen ze door die reklame in het 10 voud terug , Daarom dat ze aan goede doelen schenken !!
 • Patrick Stevens

  1 jaar geleden
  Zien we hem ooit terug? Misschien. Maar dan zal hij toch heel wat te bewijzen hebben. Het laatste seizoen dat hij speelde was erg zwak. Desondanks verwachtte hij nog steeds een belachelijk hoog loon (veel meer dan andere, betere QB's). Zijn vervanger bij de 49ers (Jimmy Garropollo) doet het stukken beter dan hij ooit gedaan heeft. Kaep is zeker geen slechte speler, maar hij is niet half zo goed als hij zelf denkt.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  1

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01