Wat een beelden! ‘Dancing Dimi’ pakt het publiek, met opvallend veel Belgische truitjes, helemaal in

DartsUitzinnige taferelen na de zege van Dimitri Van den Bergh in de halve finale van World Matchplay. Het publiek - met opvallend veel Belgische shirts - ging uit zijn dak, ‘Dancing Dimi’ weet perfect hoe de menigte op te zwepen. Want dankzij hén kwam de ommekeer, zegt hij zelf. “Ik hou van jullie!” 

67 reacties

 • Kristine Delacourt

  2 maanden geleden
  Proficiat!!
 • Marc Vinck

  2 maanden geleden
  Top van Dimi, maar zal dit ook moeten zijn tegen zijn vriend, Wright, voor mij toch de topfavoriet. Zalig om te zien, volg het al sinds Bristow and co. Geevolueerd naar topsport vooral mentaal, maar ga daar maar eens 1 1/2 staan. Elke fout wordt afgestraft, 110% concentratie permanent vereist . Come on Dimi
 • Marc De Smet

  2 maanden geleden
  Proficiat dimi
 • Catharina Van den Berghe

  2 maanden geleden
  Proficiat, Dimi en nu de kroon!
 • Ralph Camberlin

  2 maanden geleden
  Eindelijk eens een sport waar een Belg top is, net zoals het commentaar van Erik Clarys env Kim Huybrechts. Alleen spijtig dat er altijd eerst een Belg goed moet presteren in zijn discipline alvorens we dit op TV krijgen. Het is al bijna 35j geleden dat ik nog eens Darts heb gespeeld. Hopelijk krijgt deze sport een boost en kunnen er enkele jongeren zich optrekken om het misschien ook ooit zover te brengen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).