Wat een beelden! ‘Dancing Dimi’ pakt het publiek, met opvallend veel Belgische truitjes, helemaal in

DartsUitzinnige taferelen na de zege van Dimitri Van den Bergh in de halve finale van World Matchplay. Het publiek - met opvallend veel Belgische shirts - ging uit zijn dak, ‘Dancing Dimi’ weet perfect hoe de menigte op te zwepen. Want dankzij hén kwam de ommekeer, zegt hij zelf. “Ik hou van jullie!” 

67 reacties

 • Kristine Delacourt

  1 jaar geleden
  Proficiat!!
 • Marc Vinck

  1 jaar geleden
  Top van Dimi, maar zal dit ook moeten zijn tegen zijn vriend, Wright, voor mij toch de topfavoriet. Zalig om te zien, volg het al sinds Bristow and co. Geevolueerd naar topsport vooral mentaal, maar ga daar maar eens 1 1/2 staan. Elke fout wordt afgestraft, 110% concentratie permanent vereist . Come on Dimi
 • Marc De Smet

  1 jaar geleden
  Proficiat dimi
 • Rina Van den Berghe

  1 jaar geleden
  Proficiat, Dimi en nu de kroon!
 • Ralph Camberlin

  1 jaar geleden
  Eindelijk eens een sport waar een Belg top is, net zoals het commentaar van Erik Clarys env Kim Huybrechts. Alleen spijtig dat er altijd eerst een Belg goed moet presteren in zijn discipline alvorens we dit op TV krijgen. Het is al bijna 35j geleden dat ik nog eens Darts heb gespeeld. Hopelijk krijgt deze sport een boost en kunnen er enkele jongeren zich optrekken om het misschien ook ooit zover te brengen.