“Wat doet hij nu?”: De Sousa ruikt een break, maar misrekent zich compleet

DartsHalve finale. Premier League darts. Dan zou je denken dat de concentratie op en top is. Niet zo bij José de Sousa. Bij een 2-1-stand en kans op een break misrekende hij zich tweemaal. 

2 reacties

 • Jurgen Goeman

  2 jaar geleden
  Sorry maar diegene die dit heeft geschreven moet zich zelf dringend laten bijscholen in het rekenen
 • Wilaiwan Chaiyapuek

  2 jaar geleden
  5de is geen schande Dimi, die groene Sloop kogel was verleden jaar 6de en dat als 3x WK kampioen en andere titels, je tijd komt nog wel, well done Dimi, groeten uit Merksem.
 1. Thibaut Courtois steunt Genkse MMA’er Artur Szczepaniak in aanloop naar nakend titelgevecht

  Thibaut Courtois steunt Genkse MMA’er Artur Szczepani­ak in aanloop naar nakend titelge­vecht

  Net als Jan Quaeyhaegens bij Cage Warriors maakt een andere Belg, Artur Szczepaniak (26) naam in de MMA-wereld. Nadat de Genkenaar in december van de Nederlander Brian Hooi won, wacht Szczepaniak op zaterdag 22 april een titelgevecht bij de weltergewichten tegen de nog ongeslagen Pool Adrian Bartosinski bij KSW. Dat is een bekende Poolse MMA-federatie, vergelijkbaar met het Britse Cage Warriors. Steun voor Szczepaniak komt er van niemand minder dan Thibaut Courtois, die na de interland in Zweden tijd maakte om even samen te zitten met de vechter van Team Mixfighter Genk.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.