Een fan knielt bij een muurschildering van Kobe en Gianna Bryant.
Volledig scherm
PREMIUM
Een fan knielt bij een muurschildering van Kobe en Gianna Bryant. © AP

Waarom koos Kobe Bryant voor een helikoptervlucht? En wat met het mysterie rond zijn graf? De vragen beantwoord, twee jaar na tragische crash

NBADag op dag twee jaar geleden moesten we afscheid nemen van basketballegende Kobe Bryant, toen amper 41, nadat zijn helikopter crashte. Ook dochter Gianna (13) overleefde het ongeval niet, net als zeven andere inzittenden. Maar wie waren die anderen? Wat gebeurde er nu weer juist? Waarom moest die verplaatsing per helikopter worden gedaan, wat met het mysterie rond zijn laatste rustplaats en in welke rechtszaken zit weduwe Vanessa nog verwikkeld? Hieronder krijgt u een antwoord op al deze vragen. 

7 reacties

 • Frieda Beyens

  3 maanden geleden
  Voor geld danst de beer..hier word het weer bewezen..RIP Kobe en Gianna
 • STEVE WOLLANTS

  4 maanden geleden
  een helikopter huur je als je het kan veroorloven om file's te vermijden en veilig op je bestemming te geraken. net zoals mensen een vliegtuig nemen om op reis te vertrekken, en zoals pendelaars trein,tram en bus nemen om veilig op hun werk te geraken, alleen de piloot, het weer of een defect kan de oorzaak (schuldige) zijn maar dat zal het onderzoek moeten uitmaken, de sterrenhemel heeft alvast een goede speler voor hun basketteam erbij gekregen, maar kobe's ster zal altijd blijven schitteren
 • Eric Urkens

  4 maanden geleden
  Dus als je een helikopter huurt ben je een toegewijde vader. Bizarre conclusie toch. Misschien ben je dan de vader die teveel risico's neemt.
 • Sidney Mertens

  4 maanden geleden
  Veel vragen, weinig antwoorden...
 • karel dumez

  4 maanden geleden
  RIP mamba.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.