Bart Aernouts is één van de twee Belgische profs die geplaatstis voor het WK Ironman.
Volledig scherm
Bart Aernouts is één van de twee Belgische profs die geplaatstis voor het WK Ironman. © BELGA

Voor het eerst niet in Hawaï: WK Ironman gaat volgend jaar door in Utah

TriatlonDe Ironman van Hawaï, het officieuze WK triatlon, gaat in 2022 voor het eerst in de geschiedenis niet door in Hawaï, maar in St. George (Utah). De coronapandemie is de boosdoener. 

0 reacties

 1. Meense vechtlust wordt niet beloond tegen Europese titelverdediger
  VOLLEYBAL - CHAMPIONS LEAGUE

  Meense vechtlust wordt niet beloond tegen Europese titelverde­di­ger

  Het éénrichtingsverkeer kwam vanuit Polen. De titelverdediger duwde Depestele al snel in een time-out: 3-8. Menen reageerde met een paar rake blocks via kapitein Sinnesael maar dat volstond niet om Kedzierzyn te doen wankelen. Dat gebeurde wel na de kampwissel wanneer Capet de 11-9 op de bordjes blokte. De Tomabelhal meteen in lichterlaaie maar de Polen bleven wel koelbloedig. Na de 18-18 moest Menen lossen. De thuisploeg van slag zou je denken maar er zat nog genoeg energie in de Meense tank om ook in set drie opnieuw voor weerwerk te zorgen: 7-6 en 10-10, vooral via het middencompartiment. Daarna kwam het klasseverschil weer bovendrijven. (MPM)
 1. KIJK. Belgische MMA-vechter Jan Quaeyhaegens pakt uit met straffe KO en zet stap richting UFC: “Ik heb zot gevaarlijke knieën”
  Play
  MMA
  4

  KIJK. Belgische MMA-vech­ter Jan Quaeyhae­gens pakt uit met straffe KO en zet stap richting UFC: “Ik heb zot gevaarlij­ke knieën”

  Geweldig moment voor de Belgische vechtsport zondag in de Londense BT Studios tijdens Cage Warriors 147. Na nauwelijks 25 seconden al ziet Jan Quaeyhaegens (29) zijn wedstrijdplan werkelijkheid worden. Een vliegende kniestoot recht in het gezicht van de Braziliaan Erick Da Silva die knock-out gaat. “Ik heb zot gevaarlijke knieën”, zegt ‘Q-Bomb’, die nu voor de titel bij de lichtgewichten wil gaan om zo door te stoten tot het felbegeerde UFC, de Champions League van het Mixed Martial Arts. Kenner en Pickx+-commentator Sverre Denis is een believer. “Alles valt in de juiste plooi voor Jan. ik geloof in zijn plan.”