Vlaams Minister van Sport Ben Weyts (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams Minister van Sport Ben Weyts (N-VA). © Photo News

Vlaanderen investeert 55 miljoen extra in bovenlokale sportinfrastructuur: “We noemen het de sportspurt”

SportVlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) zal de komende jaren 55 miljoen euro extra investeren in bovenlokale sportinfrastructuur, zoals sporthallen, zwembaden of sportterreinen. In totaal zal er in de periode 2020-2024 185 miljoen euro geïnvesteerd worden in sportinfrastructuur.

5 reacties

 • freddy vandersmissen

  2 jaar geleden
  Doe maar jongen , het kan toch niet op .
 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  investeren in meer sport dan in stielmannen. Vlaanderen is goed bezig.
 • Caroline Bonte

  2 jaar geleden
  Geld,geld,geld waar blijven ze het halen terwijl duizenden werklozen gaan komen er zal dan weer geen geld meer zijn
 • Peter Van De voorde

  2 jaar geleden
  dat moest al 40 jaar terug gebeuren , nu gaat hij nog eens de populaire spelen en nog eens 55 miljoen verbrassen , wat kunde daar nu mee doen , gelukkig zijn het maar beloften en die kosten geen geld .
 • Dirk Claessens

  2 jaar geleden
  Dat is toch "de" minister van verkwisting hoor, die smijt met ons geld alsof die pot nooit leeg kan geraken.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Red Dragons geplaagd door blessures en afzeggingen voor EK-kwalificatiecampagne: “Grote groep jong talent zonder ervaring”
  VOLLEYBAL

  Red Dragons geplaagd door blessures en afzeggin­gen voor EK-kwalifica­tie­cam­pag­ne: “Grote groep jong talent zonder ervaring”

  De Final Four van de Golden League hebben ze niet gehaald, vanavond beginnen de Red Dragons onder de nieuwe bondscoach Emanuele Zanini (57) aan het tweede luik, de kwalificatieronde voor het EK 2023. De Italiaan zit met kopzorgen, want hij moet aan de slag met een fel verjongde selectie. En dat had hij niet zien aankomen… “Het werd mij anders voorgesteld.”