Volledig scherm
© Geert De Rycke

Vlaamse Sportfederatie wil amateursporten laten hervatten: “Kan veilig georganiseerd worden”

Meer sportDe Vlaamse Sportfederatie werkt samen met de virologen en minister van Sport Ben Weyts om de amateursporten in januari te laten hervatten. Dat zegt voorzitter Koen Umans in Het Nieuwsblad.

13 reacties

 • barbara Tack

  1 maand geleden
  Denk dan ook eens aan de kappers veel veiliger daar
 • RIET HEIRMAN

  1 maand geleden
  Er zijn zeker sporten mogelijk binnen en buiten, met mondmaskers en de nodige regels.  Contactsporten zou ik nog even wachten.  En doe aub de kappers open, kan ook perfect veilig.
 • martin houf

  1 maand geleden
  Ik weet dat sport een zeer goede uitlaatklep is. Zolang de horeca,kappers en... dicht moeten blijven moeten we de handrem ophouden voor alles wat terug kan bijdragen om de cijfers omhoog te duwen. Dat er plannen gemaakt worden is voor mij prima.Maar eerst moet er groen licht zijn voor de mensen die er hun brood moeten mee verdienen. Want als je terug contactsport toelaat dan is dat de sluizen openzetten.
 • Ronny Cuypers

  1 maand geleden
  Coronaveilig is een utopie. Ga eens kijken bij de politiezone Hasselt. Vorige week debriefing met een welkomstmoment voor de nieuwkomers. Volledig volgens de regels. Vandaag 25 agenten in Quarantaine.
 • Gustaaf Temst Gustaaf

  1 maand geleden
  De vraag is wat je veilig noemt hé... Als je bedoelt dat je geen publiek kan besmetten door ze niet binnen te laten, ja. Maar een groep spelers, die met de huidige regels defecte niet in elkaars bubbel zitten, kan je niet veilig laten spelen
 1. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari
 2. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"