Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © AFP

Virus zorgt voor paniek in paardensport: “Er gaan paarden dood”

PaardensportDe Internationale Ruitersportfederatie FEI heeft vrijwel alle internationale wedstrijden tot 28 maart geschrapt wegens de uitbraak van het rhinopneumonie virus. De maatregel treft tien landen van het Europese vasteland, waaronder België. 

15 reacties

 • patrik de clerck

  2 maanden geleden
  Mark De Vos. Dierenmishandeling? Ben je ooit al gaan kijken naar een wedstrijd? Ben je ooit al achter de schermen geweest? Ik den het niet. Dus je kan totaal niet weten hoe het er aan toe gaat. En ik kan je zeggen dergelijke paarden worden met de grootste zorg behandeld en alles is top! Want die paarden, dat is kapitaal en dat is topsport. Dus je hebt helaas geen recht van spreken en je kraamt onzin uit, dus gelieve ergens anders dergelijke waanideeën te gaan verspreiden!
 • GERD WILMS

  2 maanden geleden
  Die hoge hoed blijkt een onuitputtelijke bron ...
 • Patrick Mechels

  2 maanden geleden
  Nu nog de vogelgriep met de terugkeer vanuit het zuiden. Zo komt alles in de belangstelling. Vogelen alleen in uw kot zou Maggie zeggen.
 • Mark De vos

  2 maanden geleden
  Dit is geen sport. Dit is dierenmishandeling! Net zoals elke sport met dieren waar elk jaar dieren gewond of zelfs afgemaakt moeten worden! Als ze dan zelf over die balken springen en hun benen breken.
 • louis meuleman

  2 maanden geleden
  Wat een verschil bij het begin van de corona crisis lieten onze politici begaan en nu het over paarden gaat de hobby van de elite word er al na een dag gereageerd en alles afgelast nog maar een bewijs dat de gewone mensen niet tellen alleen om belastingen te betalen
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"

 2. Onze man over de Super League: “Ik vrees dat iedereen mee zal moeten in dit project”
  Play
  Voetbal

  Onze man over de Super League: “Ik vrees dat iedereen mee zal moeten in dit project”

  19 april