Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © AFP

Virus zorgt voor paniek in paardensport: “Er gaan paarden dood”

PaardensportDe Internationale Ruitersportfederatie FEI heeft vrijwel alle internationale wedstrijden tot 28 maart geschrapt wegens de uitbraak van het rhinopneumonie virus. De maatregel treft tien landen van het Europese vasteland, waaronder België. 

15 reacties

 • Davy De Clerck

  1 jaar geleden
  Mark De Vos. Dierenmishandeling? Ben je ooit al gaan kijken naar een wedstrijd? Ben je ooit al achter de schermen geweest? Ik den het niet. Dus je kan totaal niet weten hoe het er aan toe gaat. En ik kan je zeggen dergelijke paarden worden met de grootste zorg behandeld en alles is top! Want die paarden, dat is kapitaal en dat is topsport. Dus je hebt helaas geen recht van spreken en je kraamt onzin uit, dus gelieve ergens anders dergelijke waanideeën te gaan verspreiden!
 • GERD WILMS

  1 jaar geleden
  Die hoge hoed blijkt een onuitputtelijke bron ...
 • Patrick Mechels

  1 jaar geleden
  Nu nog de vogelgriep met de terugkeer vanuit het zuiden. Zo komt alles in de belangstelling. Vogelen alleen in uw kot zou Maggie zeggen.
 • Foexie

  1 jaar geleden
  Dit is geen sport. Dit is dierenmishandeling! Net zoals elke sport met dieren waar elk jaar dieren gewond of zelfs afgemaakt moeten worden! Als ze dan zelf over die balken springen en hun benen breken.
 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Wat een verschil bij het begin van de corona crisis lieten onze politici begaan en nu het over paarden gaat de hobby van de elite word er al na een dag gereageerd en alles afgelast nog maar een bewijs dat de gewone mensen niet tellen alleen om belastingen te betalen
 1. Menen klopt Roeselare op de Volleyproms: 21-jarige Rotty verkozen tot Rookie én Speler van het Jaar, Frank Depestele is beste coach
  Volleybal

  Menen klopt Roeselare op de Volley­proms: 21-jarige Rotty verkozen tot Rookie én Speler van het Jaar, Frank Depestele is beste coach

  Niet Roeselare, dat met een 13de kampioenstitel zich op het terrein de sterkste had getoond, maar Menen – de verrassende underdog die met z’n onbevangenheid en enthousiasme alle sympathie afdwong – ging met de meeste prijzen lopen op de Volleyproms. Bingo voor de 21-jarige Seppe Rotty, verkozen tot Speler van het Jaar en ook Rookie én voor coach Frank Depestele.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.