Thomas Pieters.
Volledig scherm
Thomas Pieters. © AP

Vier dagen na Abu Dhabi golft Thomas Pieters alweer in Dubai, maar: “Zege had grote impact, ik ben even gecrasht”

Meer sportEerlijk is eerlijk: de kans dat Thomas Pieters zondag de Dubai Desert Classic op z’n naam schrijft, is miniem. Niet alleen omdat het uitzonderlijk is dat een golfer ‘back to back’ toernooien wint, maar ook omdat de Antwerpenaar emotioneel en fysiek nog aan het bekomen is van de strafste zege uit z’n carrière.

3 reacties

 • andre schouben

  1 jaar geleden
  Een gelukkige verjaardag en doe je best want je kunt het. Spijtig dat de media zo weinig aandacht besteden aan de golfsport. Voetbal en wielrennen krijgen uitgebreid aandacht in tegenstelling tot golf dat slechts aandacht krijgt als één van onze landgenoten een groot tornooi wint en dan nog met een klein artikeltje. Good luck Thomas.
 • Johan Emmers

  1 jaar geleden
  Ga voor nummer 1 ,Thomas. Je kan het en verdiend het! Jij bent als sportman een voorbeeld voor onze jeugd! Jij bent 1 van de weinige zaken waar je als Belg nog trots op kan zijn!
 • jan maes

  1 jaar geleden
  Een gelukkige verjaardag en doe zo verder !
 1. BASKET ACTUA. Oostende wint en komt naast Antwerp Giants en Kangoeroes Mechelen aan de leiding in Elite Gold *
  BASKETBAL
  2

  BASKET ACTUA. Oostende wint en komt naast Antwerp Giants en Kangoeroes Mechelen aan de leiding in Elite Gold *

  Geen problemen voor de Belgische top drie in Elite Gold. Oostende bezorgde een tegenvallend Den Bosch een derde verlies op rij: 82-56. * Ook Antwerp Giants en Kangoeroes Mechelen wonnen en blijven ongeslagen in de Elite Gold. Giants won met een twintiger tegen Leeuwarden (83-63). Kangoeroes haalde de sloophamer boven tegen Zwolle (101-62). * Elite Gold telt nu vijf coleiders. Een mooie uitgangspositie voor de strijd om de polepositie in de play-offs. *